Ja näin on taas uusi tylsä(?) viikko pyörähtätnyt käyntiin. Sää on aika ankea ja muutenkaan ei oikein huvita tehdä mitään. Kenelläkään ei ole bileitä ei edes pienen pieniä pippaloita tai yökylä -leffan kattomis -teekutsu - juttuja. Tosin mitäs minä siellä bileissä tekisin kun vietän tipatonta tammikuuta? Katson vieressä kun muut juovat? No jaa, voihan siellä muutakin tehdä mutta on aina niin rasittavaa olla se joka on ihan selvinpäin ja kun sillon juuri ärsyttää eniten ne muiden kännisekoilut.

          Ihana olla pitkästä aikaa yksin kotona. Kukaan ei ole valittamassa että "miks oot konella ja sun pitäis tehdä läksyjä" ja muuta sen suuntaista paskaa. Siis kyllähän minä läksyt teen ja niin pois päin mutta koneella on niin kiva olla, siinä vaan rentoutuu jotenkin erikoisesti. Tai no riippuu  itä tekee. Joskus kun on tullut koneelle niin toivoo ettei olisi sitä ikinä avannutkaan.

          Soi maiden päässä ja hirvee hinku olis päästä perjantaiselle CMX:n keikalle joka tulee myös MTV3 Maxilta. Olisi aika hienoa. Ongelmanahan on vaan se että kukaan ei kuitenkaan voi lähteä mukaan kun "äiti ei päästä" ja kaikki on menossa mummolaan ja on muuten vaan parempaa tekemistä. Keikalle ei ole kiva mennä yksin ja tuskin sinne edes itsekseni pääsisin. Äitiä pelottaa päästää.

        P.S. CMX:n, Kotiteollisuuden ja 51 koodia:n biisi vapaus johtaa kansaa on todella hyvä. Suosittelen kaikkia kuuntelemaan.

 

        Sinisilmät suljettuina maailmalta hautaan asti
        Nyt marssimme voitokkaina suoraan alas jyrkänteeltä <3